Gece Evi Serisi

Türkiye 'deki en güncel Gece Evi forum sitesine hoş geldiniz!

Sitemizdeki anketleri oylamak ve başlıklara cevap yazabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Eğer üyeliğinizi aktif edemiyorsanız Perşembe-Cuma günlerini bekleyin. Her Perşembe ya da Cuma günleri aktif edilmemiş üyelikler yönetim tarafından aktif edilecektir.

Sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

Forum Admini: Erdem Fierce

Join the forum, it's quick and easy

Gece Evi Serisi

Türkiye 'deki en güncel Gece Evi forum sitesine hoş geldiniz!

Sitemizdeki anketleri oylamak ve başlıklara cevap yazabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

Eğer üyeliğinizi aktif edemiyorsanız Perşembe-Cuma günlerini bekleyin. Her Perşembe ya da Cuma günleri aktif edilmemiş üyelikler yönetim tarafından aktif edilecektir.

Sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

Forum Admini: Erdem Fierce

Gece Evi Serisi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gece Evi Serisi

Gece Evi Serisi Türkiye Fan Sitesi , Türkiye 'nin Gece Evi

3 posters

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD)

ısabeLLa nıght
    ısabeLLa nıght
    Hunted
    Hunted

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD) Empty Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD)

Mesaj tarafından ısabeLLa nıght C.tesi Ocak 30, 2010 9:52 pm

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak!

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD) Soyadiyuzundenbasinagel

Müjde Ar, Hem Kendi Hem de Eşinin Soyadını Aynı Anda Kullanmak İstiyor İstemesine de Yanlış Yerlere Yazılınca Komik Durumlar Çıkıyor!

Bu arada evlendikten sonra Ar soyadını kullanmaya devam eden Müjde Ar, kendi soyadının eşinin soyadından sonra yazılması nedeniyle yaşadığı traji-komik durumu da şöyle aktardı:

"Benim soyadım Müjde Ar ya, evlendikten sonra nüfus kütüğüne bir de Karakaş geçti. Fakat hiç bir şekilde şunu yazdıramıyorum mesela bilet falan alırken; Müjde Ar Karakaş. Biletlerim şöyle geliyor Müjde Karakaş Ar!"

Yiğeninin kendisine takılarak "Teyze sen de hem kaşar hem karakaşar" diye takıldığını anlatan Müjde Ar, "Her gittiğimde de olay oluyor. Bilete bakan bir de bana bakıyor. 'Karakaşar, oo hem kara hem kaşar, kaşarın da karası gibi" diyerek durumla dalgasını geçti.

ahahaha xD xD
    Phoenix
    Phoenix
    Süper Moderatör
    Süper Moderatör

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD) Empty Geri: Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD)

Mesaj tarafından Phoenix C.tesi Ocak 30, 2010 9:53 pm

Hahahha koptum haa Very Happy ama cidden rezalet ya Very Happy
    ısabeLLa nıght
    ısabeLLa nıght
    Hunted
    Hunted

Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD) Empty Geri: Soyadı Yüzünden Başına Gelene Bak! xD (harbi rezillik xD)

Mesaj tarafından ısabeLLa nıght C.tesi Ocak 30, 2010 9:53 pm

kesinLikLe xD
    StevieRae
    StevieRae
    Marked
    Marked

Mesaj tarafından StevieRae C.tesi Ocak 30, 2010 9:55 pm

Süper bu ne ya "Karakaş Ar" xD xD
    ısabeLLa nıght
    ısabeLLa nıght
    Hunted
    Hunted

Mesaj tarafından ısabeLLa nıght Çarş. Şub. 03, 2010 1:19 pm

xD xD

Forum Saati Paz Kas. 10, 2024 11:02 pm