hangi seri ?
hangi vampir kitap serisi ?
Anket
hangi vampir serisi kitapları
- [ 2 ]

[22%]
- [ 4 ]

[44%]
- [ 1 ]

[11%]
- [ 2 ]

[22%]
- [ 0 ]

[0%]
- [ 0 ]

[0%]
- [ 0 ]

[0%]
- [ 0 ]

[0%]
Toplam Oylar: 9

vahşi viyola- Hunted

- Post n°1
hangi vampir kitap serisi ?

AliCézqi..<3- Untamed

- Post n°2
Geri: hangi vampir kitap serisi ?
V.A..<3

RUH- Moderatör

- Post n°3
gece evi serisi ve vampir avcısı serisi

Almanya General Cumhuriyet
Tek Gitmek İstediğim Yer

vahşi viyola- Hunted

- Post n°4
vampir avcısı serisi nası ? hiç okumadım

RUH- Moderatör

- Post n°5
çok güzel ben okuyorum ilk üç serisini okudum şimdi diğerlerini okuyorum

Tek Gitmek İstediğim Yer

vahşi viyola- Hunted

- Post n°6
1. kitabın adı ne ?

RUH- Moderatör

- Post n°7
suçlu zevkler
'Doğru söylüyordu. Kapıyı kapatıp onu karanlık ve sıcak yolda bıraktım. Ölüleri diriltip yaşayan ölüleri huzura kavuşturuyordum. Yaptığım şey, kimliğim buydu. Eğer motivasyonumu sorgulamaya başlarsam, vampirleri öldürmeyi de bırakırdım. Bu kadar basitti. Bu gece motivasyonumu sorgulamıyordum, o zaman hala, bana verdikleri ismi taşıyan bir vampir avcısıydım. Ben Cellatım.'
Ruhun karanlık arzularını, Laurell K. Hamilton'dan daha iyi kimse bilemez. New York Times çok satanlar listesinin üst sıralarından inmeyen Hamilton, Suçlu Zevkler'de bizi Anita Blake ile tanıştırıyor. Anita, esmer, ufak tefek ama çok tehlikeli bir ölü diriltici ve vampir avcısı. Fakat şehrin en güçlü vampiri onun yardımına ihtiyaç duyunca, Anita en büyük korkusuyla yüz yüze geliyor: Karşısında kendi duyduğu açlığı Anita'da da uyandırıp onu baştan çıkartabilecek bir adam var.
Karanlık sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları tek bir kişi var: Anita Blake
'Doğru söylüyordu. Kapıyı kapatıp onu karanlık ve sıcak yolda bıraktım. Ölüleri diriltip yaşayan ölüleri huzura kavuşturuyordum. Yaptığım şey, kimliğim buydu. Eğer motivasyonumu sorgulamaya başlarsam, vampirleri öldürmeyi de bırakırdım. Bu kadar basitti. Bu gece motivasyonumu sorgulamıyordum, o zaman hala, bana verdikleri ismi taşıyan bir vampir avcısıydım. Ben Cellatım.'
Ruhun karanlık arzularını, Laurell K. Hamilton'dan daha iyi kimse bilemez. New York Times çok satanlar listesinin üst sıralarından inmeyen Hamilton, Suçlu Zevkler'de bizi Anita Blake ile tanıştırıyor. Anita, esmer, ufak tefek ama çok tehlikeli bir ölü diriltici ve vampir avcısı. Fakat şehrin en güçlü vampiri onun yardımına ihtiyaç duyunca, Anita en büyük korkusuyla yüz yüze geliyor: Karşısında kendi duyduğu açlığı Anita'da da uyandırıp onu baştan çıkartabilecek bir adam var.
Karanlık sokaklarda bir köşeye sinmiş, avlanmayı bekleyen yaratıkların korktukları tek bir kişi var: Anita Blake

Tek Gitmek İstediğim Yer

vahşi viyola- Hunted

- Post n°8
çok teşkür cnm güzele benziyo alacam 

RUH- Moderatör

- Post n°9
rica ederim çok güzel bir kitap almanı tavsiye ederim

Tek Gitmek İstediğim Yer

AhMeT&SeLiM-night- Süper Moderatör

- Post n°10
alacakaranlık serisi kitapları:İğrenç bir seri okudğum zamana üzülüyorum
vampirlikten çok aşk 
gece evi serisi kitapları:Severim ama sadece vampir kitabı değil.yani vampir serisi olarak sınıflandırmıyorum ben.fantastik mitolojik sözde vampirlerin olduğu bir seri
vampir günlükleri serisi kitapları:İşte en çok sevdiğim seri.heyecan,aşk,şiddet,vampirlik,büyücülük herşey mükemmel
vampir akademisi serisi kitapları:Bu seriyi basit buluyorum
true blood serisi kitapları:Gülmek için birebir seviyorum
gece evi serisi kitapları:Severim ama sadece vampir kitabı değil.yani vampir serisi olarak sınıflandırmıyorum ben.fantastik mitolojik sözde vampirlerin olduğu bir seri
vampir günlükleri serisi kitapları:İşte en çok sevdiğim seri.heyecan,aşk,şiddet,vampirlik,büyücülük herşey mükemmel
vampir akademisi serisi kitapları:Bu seriyi basit buluyorum
true blood serisi kitapları:Gülmek için birebir seviyorum

Cherub Tillavia Melanter
'Cause God Makes No Mistakes
I Was Born This Way
Korsan Kiraz*